CREATE E-CARD WITH COZY CLOUD PRINTING
FACEBOOK | INSTAGRAM 

Rsvp

Attendance
Kehadiran
Total
Jumlah

Greetings

Congrats ain !!❤️ selamat pengantin baru n semoga berbahagia till jannah 🫶🏻 finally ain being princess on your wedding day!! After so long Together akhirnyaa officially husben n wife 😭. Happy for you guys 🥹Semoga happy2 selalu dan dilimpahkan rezeki .. in jgn lupaa akuu okayy!

- Ipah -

Selamat pengantin baru! semoga bahagia hingga syurga 💗

- mera & lela -

Selamat pengantin baruuu ain & rajo , semoga berkekalan ke akhir hayat dan ke jannah❤️ love you 🥺

- JIEJAA -

Selamat pengantin baru ain and rajo! Alhamdulillah, you guys made it juga, from school era until married era. Really happy for you both 🥹 Semoga hubungan berkekalan ‘Fi dunya Wal akhirah’ , aminn 🤍

- Fasya -

Selamat pengantin baru ain & aiman 🫶 semoga bahagia hingga ke jannah

- Pia -

selamat pengantin baru ain and suami. semoga berbahagia hingga ke jannah. Pakat sama🤗🥰

- Keluarga ROsli & ROzana -

Selamat pengantin baru ain n aiman.. semoga kekal bahagia hingga syurga hendaknya. Aammiin tahniah amy n man terima menantu 💐💐💐

- Dl -

Selamat pengantin baruuu in !! Semoga berkat allah sentiasa dilimpahkan kepadamu dan menghimpunkan engkau berdua dalam keadaan baik dan bahagia <33

- Amira tinggi -

Selamat pengantin baru in & jo. Alhamdulillah, after 10 years susah senang sama2, finally you guys got married. I’m so happy for that!!! Tapi jealous sikit sbb dah boleh hug secara “halal” 😕 Semoga diberikan keberkatan dan kebahagiaan hingga ke hujung nyawa. Lepas ni gaduh manja2 je, rendahkan ego tu jo! jaga emosi ye ain fatihah! faham each other! and common sense tu paling penting!!! Untuk jo, sorry for what i have done before. Tolong bahagia kan ain sbb aku dah gagal jadi kawan dia but many thanks to her sbb bagi peluang kedua 🤍 May your marriage be everything you’re hoping for. Wishing you love, joy, and a long life spent together. Sending a virtual hug to both of you 🫂🤍

- FTHHNDHR -

selamat pengantin baru ain👰🏻‍♀️ semoga mahligai dibina kekal hingga ke ank cucu, ingat dh jadi bini ni jgn keje nk mrh je😂 kawal emosi, ego kene rendahkan, klau laki tgh emosi kita cool dulu okie, loveyou ain🤍 aku happy sgt utk kau🫶🏻😭🤧

- Farten kiuts -

Leret ke atas untuk maklumat lanjut

Swipe up for more info

Ok