The Wedding Of

Ainn

&

Amin

Ogos

Sabtu

24

2024

Eco Relax Homestay & Spa
Seremban, Negeri Sembilan.

#AINfoundherforeverAMIN

بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

“In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful”

‏اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ‎

“May the peace and blessings of Allah be upon you”

I Ramlie Bin Halide

&

Norakma Binti ZOolkepli

Bersama
Along with

Azarul Nizam Bin Mohamad Zaini

&

Aniza Binti Ahmad

Dengan segala hormatnya menjemput
Request the pleasure of your company
YBhg. Tan Sri & Puan Sri Datuk & Datin Dato' Sri & Datin Sri Dato' & Datin Tuan & Puan Encik & Cik
ke walimatulurus puteri sulung kami dengan pasangannya
at the wedding reception of our daughter with her partner

Nurain Aqilla Binti I Ramlie

&

Irshad Amin Bin Azarul Nizam

Tarikh | Date

Sabtu | Saturday
24.08.2024
19 Safar 1446H

Days
Hours
Minutes
Seconds

Atur Cara Majlis | Itinerary

8.00 p.m.

Ketibaan para tetamu
Arrival of guests

8.30 p.m.

Ketibaan pengantin
Arrival of bride & groom

9.00 p.m.

Sesi bergambar
Photo session

11.00 p.m.

Tamat majlis
End of event

Tempat | Venue

Eco Relax Homestay & Spa
No 41, Jalan Belida 10
Taman Bukit Chedang
70300 Seremban, Negeri Sembilan.

Busana | Dress code

Kemas & Sopan

Perempuan

Baju tradisional melayu berwarna biru sahaja.
( No jeans allowed )

Lelaki

Baju melayu/kurta berwarna biru dan seluar slack hitam sahaja.
(No jeans allowed)

RSVP

Sila RSVP sebelum
Kindly RSVP before
10.08.2024

Semoga dengan kehadiran serta iringan doa restu para undangan yang dihormati akan menyerikan lagi majlis kami. InsyaAllah.
Terima Kasih.

Your presence and wishes will definitely make this day a joyous and memorable one. InshaAllah.
Thank you.

بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

بَارَكَ اللَّهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي الْخَيْرِ

BARAKALLAH LAKA WA BARAKA ‘ALAIKA WA JAMA’A BAINAKUMA FIL KHAIR

Semoga Allah memberi barakah kepadamu dan keberkahan atas pernikahan kamu, dan mengumpulkan kalian berdua dalam kebaikan

May Allah bless you, and shower His Blessing upon you, and join you together in goodness

آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ

Greetings

Selamat pengantin baru ain dan irsyad.. semoga mahligai yg bakal dibina berkekalan hingga ke jannah dan menjadi sebuah keluarga sakinah, mawaddah dan warahmah..aamiin ya rabb..

- Imin & zaida -

Wahhhh semoga ain & pasangan berkekalan hingga ke akhirnya . Semoga kuat kerana ujian alam perkahwinan sangat berbeza😍congrats dear❤️❤️😘

- Nica -

Congratulations to both lovebirds! Finally your day has come. I am really happy for you and for icad please take good care of her. Semoga hubungan korang kekal hingga ke jannah amin ya rabbal alamin❤️ see you at the wedding ya👀👀

- Aina -

congrats , happy for you babe! ❤️

- Nurul Nazirah -

Selamat pengantin baru in advance adik menjeng. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Kena banyak bersabar dalam alam rumahtangga. Give and take tu penting. 💋💋 jangan mintak tart cadburry dah. Kbyeeeee

- Adzie farahah -

Greetings

Selamat pengantin baru ain dan irsyad.. semoga mahligai yg bakal dibina berkekalan hingga ke jannah dan menjadi sebuah keluarga sakinah, mawaddah dan warahmah..aamiin ya rabb..

- Imin & zaida -

Wahhhh semoga ain & pasangan berkekalan hingga ke akhirnya . Semoga kuat kerana ujian alam perkahwinan sangat berbeza😍congrats dear❤️❤️😘

- Nica -

Congratulations to both lovebirds! Finally your day has come. I am really happy for you and for icad please take good care of her. Semoga hubungan korang kekal hingga ke jannah amin ya rabbal alamin❤️ see you at the wedding ya👀👀

- Aina -

congrats , happy for you babe! ❤️

- Nurul Nazirah -

Selamat pengantin baru in advance adik menjeng. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Kena banyak bersabar dalam alam rumahtangga. Give and take tu penting. 💋💋 jangan mintak tart cadburry dah. Kbyeeeee

- Adzie farahah -

Tahniah ain & icad. Moga kalian berkasih sayang hingga ke syurganya. Alhamdulillah, berkat nasihat nasihat saya sewaktu bekerja bersama awak ain, akhirnya awak dah jumpa lelaki yang ikhlas dengan awak. Moga icad sentiasa sayangkan awak spt awal kenal hingga selamanya. Ain, jadilah isteri yang taat kpd suami. Jadilah hamba yang taat kpd allah: In shaa Allah, tinggal selangkah je lagi utk ke syurga-nya. Saya happy nak nangis HAHAHAHAHA Moga icad pun jadi suami yang bertanggungjawab & penyayang utk awak ain.. Moga rumahtangga kalian disirami keberkatan & keberkahan rahmat allah swt. Selamat berkasih sayang hingga ke syurga ain & icad 👰🏻‍♀️🤵🏻 Tahniah onty ain💕🫂 Cepat2 bagi haura fwen! - haura

- Ibu Haura -

Semoga Ain💞Amin berbahagia hingga ke jannah..Aamiinnn 🤲🏻💞 Dan semoga majlis berjalan dengan lancar serta dipermudahkan segala urusan..Aamiinn² yarabbal 'alamiinn🤲🏻😘

- Acik Yan & Sekeluarga -

Contact

Nurain

Pengantin

I Ramlie

Ayah

Norakma

Ibu

Syafiqah

Adik

Aiyman

Kawan

Rsvp

Attendance
Kehadiran
Total
Jumlah

Money Gift

DuitNow QR boleh menerima pembayaran daripada mana-mana Bank dan eWallet yang mengambil bahagian. Cara Menghantar wang dengan DuitNow QR.

  1. Lancarkan aplikasi Perbankan Mudah Alih atau eWallet pilihan anda.
  2. Imbas QR DuitNow diatas.
  3. Sahkan butiran pembayaran dan bayar. Sila pastikan nama akaun sama seperti yang tertera pada QR Code diatas.
  4. Terima pengesahan pembayaran.

Leret ke atas untuk maklumat lanjut

Swipe up for more info

Ok