Maps

Google Map

Waze

Reminder

Days
Hrs
Min
Sec

Google Calendar

Apple Calendar

Rsvp

Greetings

Alhamdullilah and tahniah buat Zaini dan pasangan ..Moga perkahwinan ini diberkati selamanya hingga ke Jannah..aamiin

- Azrul Nizam Khairil Sekeluarga -

Selamat pengantin baru,semoga berbahagia,rukun damai,selamat melayari alam rumahtangga

- Nor faizah(kak ijah) -

“Cinta sesama manusia kerana Allah akan menuju syurga nan indah. Bawalah cinta ini mencari redha Allah agar pertalian ini kekal abadi selamanya.“ SELAMAT PENGANTIN BARU..

- YOT ENCEM -

Alhamdulillah niatmu mengahalalkan si tercinta tercapai, semoga hubungan suami istri berpanjangan hingga hujung nyawa dan kalian dilindungi Allah, tolong letak nama saya dapat anak gurl nanti🤣 joke, walaupun saya kanak² tolong dengar nasihat ni walau kuat macam mana pun dilanda ombak rumah tangga tolong jangan tinggalkan si dia sama ada isteri atau suami tetaplah sabar dalam apa jua dugaan , cuba sebaik habis baiki hubungan , ok tu jela jap lagi merapu panjan² pula aku tulis , selamat penantin bayu ye abg zai

- alia si budak kecik -

Kalau Gatal Sila Di Garu, Digaru Pula Guna Tangan, Kami Mengucapkan Selamat Pengantin Baru, Buat Zaini dan Pasangan Moga Dipermudahkan Segala Urusan .

- Bad Lemak Manis Ala Amboii Amboii -

“Selamat Pengantin Baru Sahabat! Akhirnya Romeo dan Juliet kahwin juga ya! Lama dah tunggu nasi minyak dari kalian, nasib baik tak kempunan! Jaga pasangan elok-elok. Lepas ni dah jangan buat perangai gila-gila macam bercinta dulu dah okay!” “Cinta sesama manusia kerana Allah akan menuju syurga nan indah. Semoga ikatan perkahwinan yang terbina diredhai dan membawa 1001 kebaikan di dunia dan akhirat. Bawalah cinta ini mencari redha Allah agar pertalian ini kekal abadi selamanya.”

- chopacabra -

Mantab bossku akhirnya kena ikat. Selamat menjadi suami terpaling soleh dan isteri terpaling solehah di alam semesta. Selamat melayari bahtera perkahwenan ha gituh

- Anep Terpaling Manager Pangkat Terpaling Director di Alam Semesta -

Selamat pengantin baru.. Semoga bahtera yg dibina berkekalan hingga ke akhir hayat🫰🏻🫰🏻

- Norsyafirah Shaffie -

Barakallahulakuma buat ankde berdua🥰🥰🥰moga till jannah🤲🤲🤲

- Mak Tih -

Majlis Perkahwinan

Aznie

&

Zaini