CREATE E-CARD WITH COZY CLOUD PRINTING
FACEBOOK | INSTAGRAM 

Contact

Latifah

Pihak Perempuan

Ira

Pengantin Perempuan

Hazry

Pihak Perempuan

Abd Aziz

Pihak Lelaki

Zahwilati

Pihak Lelaki

Rsvp

Attendance
Kehadiran
Total
Jumlah

Greetings

To umar : please take good care of her , there's a reason why she said yes to you .. so jaga leklok ek , I'm watching you 🧐 papa pun welcome to our family umar To nyonyok : papa hal boh lupak cita k . Aku da jak utk kau .. aku doakn kebhgiaan kau slalu 🤲🏻 I'm happy for you 😘 boh bekayoh dolok , pake safety lok 🤭 lek² luuu becinta dlm perkahwinan . Tahniah to both of you

- Nyok didi -

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT ABG & KAK NADIA ♥️ Semoga perkahwinan yg dibina kekal hinggah ke jannah 🤍♥️

- MAKCAH & FAMILY -

SELAMAT PENGANTIN BARU …semoga hubungan yang dibina berkekalan hingga ke jannah..aamiin

- Aiman mekanik -

selamat pengantin baru...semoga berkekalan hingga ke jannah..semoga dipermudah segala urusan..Insyaallah..Aminn.

- A-S -

Selamat Pengantin Baru babe😘😘semoga berbahagia hingga ke Jannah dgn suami tercinta❤️Semoga Allah kurniakan hati yg tabah utk hang dlm menghadapi alam perkahwinan.💕💕. moga dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat. Aminn 🤲🏻Tak sabar nak jumpa nanti😘 Doakan aku jugak nad Utk 2 bulan lagi😬

- Pieyja @ Yus -

Tahniah dan selamat pengantin baru kaknad & husband ❤️ semoga berbahagia sampai ke jannah Allah , selamat menempuhi alam perkahwinan jadilah suami yang soleh dan isteri yang solehah .. Semoga Allah satukan hati kedua pasangan mempelai ini dengan iman , keyakinan , tawakal dan umur yg panjang . Semoga dianugerahkan rezeki yang lapang , dekat dengan kebaikan , dijauhkan dengan keburukkan serta dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah .. Semoga diberikan ketenangan dunia dan akhirat , perkahwinan yang diberkati serta berkekalan hinggah akhir hayat 🤲🏻 Last SELAMAT PENGANTIN BARU KAKNAD & HUSBAND 🥰 next turn adikmu pulakk 🤪

- _Wawanard_ -

Selamat pengantin baru selamat mejalani bahtera rumah tangga sahabat moga kekal sampai syurga🤲❤️

- Ina &family -

Selamat pengantin baru kak nad and husb 🙈 finally hari yg ditunggu2 dah nak dkt 🫣 semoga bahagiaa hingga ke jannah oceyy 😋 jumpa nnti Tak sabar nk tgk kak nad😍

- Arni -

Selamat pengantin baru kemah marrr💪💪💪

- Yen qosa -

Selamat pengantin baru nad & pasangan . Semoga dipermudahkan segala urusan & Berbahagia hingga kejannah .

- Erfa -

Leret ke atas untuk maklumat lanjut

Swipe up for more info

Ok